Termékfotózás

A termékfotózás felhasználási területe széles skálán mozog, szükség lehet rá egy étlapnál, termékkatalógusnál, vagy bármilyen szolgáltatást kínáló szórólapon is.
Ma a vásárlók túlnyomó része az interneten tájékozódik ha terméket, szolgáltatást keres, és hazánkban is egyre többen vásárolnak online. A kereskedők és szolgáltatók közötti versenyben a jobb minőségű, látványosabb virtuális kirakattal rendelkezők vannak előnyben.
Legyen szó hagyományos vagy online árusításról, jó fotó nélkül nehéz az értékesítés. Egy rossz fotótól elbizonytalanodik a szemlélő, hisz a vizuális az első és egyben legfontosabb információ, ami alapján dönt. Ha a kép hat rá, bizalmat kelt benne, és ez az első lépés a sikeres üzlet felé.

A fotók elkészítése az előre egyeztetett háttérrel történik. Igény szerint lehetőség van a termék retusálására, körbevágására valamint árnyékolására, így utólag bármilyen háttérre ráhelyezhetőek. Az oldalunkon szereplő fenti képeken a fotók körbevágással és 3d-s árnyékolással készültek.

A termékfotózás speciális fajtája a 3d tárgyfotózás, ami online megjelenítésre alkalmas. Ekkor a tárgyat 360 fokban körbe lehet forgatni, meg lehet nézni, ami a hagyományos fotónál plasztikusabb látványt eredményez és kiválóan lehet használni kiállításokon, aukciókon, galériákban, múzeumokban műtárgyak bemutatására, webáruházakban vagy termékbemutató oldalakon műszaki cikkek, ruhák, bútorok, stb. bemutatására.

A bal egérgomb nyomva tartásával forgathatja a képet

Árainkat itt tekintheti meg, bármilyen kérdés esetén pedig kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

 

 

 

Share This