Termékfotózás

 

A termékfotózás felhasználási területe széles skálán mozog, szükség lehet rá egy étlapnál, termékkatalógusnál, vagy bármilyen szolgáltatást kínáló szórólapon is. Ma a vásárlók túlnyomó része az interneten tájékozódik ha terméket, szolgáltatást keres, és hazánkban is egyre többen vásárolnak online. A kereskedők és szolgáltatók közötti versenyben a jobb minőségű, látványosabb virtuális kirakattal rendelkezők vannak előnyben. Legyen szó hagyományos vagy online árusításról, jó fotó nélkül nehéz az értékesítés. Egy rossz fotótól elbizonytalanodik a szemlélő, hisz a vizuális az első és egyben legfontosabb információ, ami alapján dönt. Ha a kép hat rá, bizalmat kelt benne, és ez az első lépés a sikeres üzlet felé.

A fotók elkészítése az előre egyeztetett háttérrel történik. Igény szerint lehetőség van a termék retusálására, körbevágására valamint árnyékolására, így utólag bármilyen háttérre ráhelyezhetőek. Az oldalunkon szereplő fenti képeken a fotók körbevágással és 3d-s árnyékolással készültek.

A termékfotózás speciális fajtája a 3d tárgyfotózás, ami online megjelenítésre alkalmas. Ekkor a tárgyat 360 fokban körbe lehet forgatni, meg lehet nézni, ami a hagyományos fotónál plasztikusabb látványt eredményez és kiválóan lehet használni kiállításokon, aukciókon, galériákban, múzeumokban műtárgyak bemutatására, webáruházakban vagy termékbemutató oldalakon műszaki cikkek, ruhák, bútorok, stb. bemutatására.

Árainkat itt tekintheti meg, bármilyen kérdés esetén pedig kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

 

 

Share This