Virtuális túra

 

Mára tájékozódás legfontosabb forrása az internet lett. Ha valamilyen termék keresünk, szolgáltatás iránt érdeklődünk elsősorban az internetet hívjuk segítségül, és a kereskedők, szolgáltatók kiélezett versenyében nagyobb valószínűséggel választjuk azt, akitől pontosabb, részletesebb és nem utolsó sorban látványosabb tájékoztatást kapunk. A virtuális túrák, Google térképre helyezve, weboldalba ágyazva, akár VR sisakon keresztül kiváló reklámlehetőséget jelentenek, segítségével egyedülálló élményt biztosító módon mutathatja be vállalkozását.

<p style="text-align: center;"></p>

Az fenti példa egy fogászati klinika egyszerűsített verzióját mutatja, ami oldalba ágyazáshoz megfelelő. Az elkészült panorámafotók felkerülhetnek a Google Térképre is. Az emberek túlnyomó többsége a Google segítségével gyűjt információkat, így ha vállalkozását virtuális bemutatóval teszi látványosabbá, nagyobb esélye van arra, hogy több ügyfelet szerezzen. A Google által elismert panorámafotósként a térképre felhelyezett panorámákat eddig már több, mint 4.000.000 alkalommal nézték meg.

<p style="text-align: center;"></p>

A fenti virtuális túra Google Maps-ről beágyazott verziójának minden funkciója egész képernyős nézetben tekinthető meg.

A virtuális túrák alapjai a panorámafotók, ezek összefűzésével a statikus nézőpont helyett a teljes virtuális tér bejárható. Az átjárhatóság különböző módon oldható meg, automatikusan, a képekre elhelyezett jelölők segítségével, vagy alaprajzon illetve térképen elhelyezett ún. hotspotokra klikkelve. A hotspotok segítségével egyéb információkat is megjeleníthetünk, a túrához hang, video, tárgyfotó és sok egyéb más is illeszthető, szinte nincs lehetetlen.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg árainkat, blogunkat itt találja, bármilyen kérdés esetén pedig kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Share This