Virtuális túrák

 

A virtuális túrák alapjai a panorámafotók, ezek összefűzésével a statikus nézőpont helyett a teljes virtuális tér bejárható. Az átjárhatóság különböző módon oldható meg, automatikusan, a képekre elhelyezett jelölők segítségével, vagy alaprajzon illetve térképen elhelyezett ún. hotspotokra klikkelve. A hotspotok segítségével egyéb információkat is megjeleníthetünk. A túrához hang, video, tárgyfotó és sok egyéb más is illeszthető, szinte nincs lehetetlen.

Tegyen egy próbát:

A fenti példa Gróf Batthyány Gyula – Képek egy eltűnt világból című kiállításának  kis méretű, egyszerűsített verzióját mutatja. A teljes virtuális túra minden funkciója egész képernyős nézetben tekinthető meg. A Galéria teljes egészében bejárható, a kiállítási tárgyakra kattintva azok nagyobb méretben is megtekinthetőek.

És miért jó ez? Mára tájékozódás legfontosabb forrása az internet lett. Ha valamilyen termék keresünk, szolgáltatás iránt érdeklődünk elsősorban az internetet hívjuk segítségül, és a kereskedők, szolgáltatók kiélezett versenyében nagyobb valószínűséggel választjuk azt, akitől pontosabb, részletesebb és nem utolsó sorban látványosabb tájékoztatást kapunk. Ha például szállást keres, egy virtuális túra segítségével körbejárhatja a szobákat, az egyéb kapcsolódó létesítményeket, és látottak alapján nagyobb bizalommal rendeli meg a szolgáltatást.

A virtuális túrák kiváló reklámlehetőséget jelentenek, segítségével egyedülálló élményt biztosító módon mutathatja be szolgáltatását. A panoráma fényképekhez hasonlóan ajánljuk éttermek, szállodák, motelek, irodaházak, múzeumok, galériák, eladó ingatlanok, üzletek, szórakozóhelyek, bevásárlóközpontok turista látványosságok, vagy bármilyen egyéb szolgáltatást nyújtó vállalkozás számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg árainkat, blogunkat itt találja, bármilyen kérdés esetén pedig kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Share This