Virtuális túra

 

Mára tájékozódás legfontosabb forrása az internet lett. Ha valamilyen termék keresünk, szolgáltatás iránt érdeklődünk elsősorban az internetet hívjuk segítségül, és a kereskedők, szolgáltatók kiélezett versenyében nagyobb valószínűséggel választjuk azt, akitől pontosabb, részletesebb és nem utolsó sorban látványosabb tájékoztatást kapunk. A virtuális túrák, Google térképre helyezve, weboldalba ágyazva, akár VR sisakon keresztül kiváló reklámlehetőséget jelentenek, segítségével egyedülálló élményt biztosító módon mutathatja be vállalkozását.

Az fenti példa egy fogászati klinika egyszerűsített verzióját mutatja, ami oldalba ágyazáshoz megfelelő. Az elkészült panorámafotók felkerülhetnek a Google Térképre is. Az emberek túlnyomó többsége a Google segítségével gyűjt információkat, így ha vállalkozását virtuális bemutatóval teszi látványosabbá, nagyobb esélye van arra, hogy több ügyfelet szerezzen. A Google által elismert panorámafotósként a térképre felhelyezett panorámákat eddig már több, mint 4.000.000 alkalommal nézték meg.

A fenti virtuális túra Google Maps-ről beágyazott verziójának minden funkciója egész képernyős nézetben tekinthető meg.

A virtuális túrák alapjai a panorámafotók, ezek összefűzésével a statikus nézőpont helyett a teljes virtuális tér bejárható. Az átjárhatóság különböző módon oldható meg, automatikusan, a képekre elhelyezett jelölők segítségével, vagy alaprajzon illetve térképen elhelyezett ún. hotspotokra klikkelve. A hotspotok segítségével egyéb információkat is megjeleníthetünk, a túrához hang, video, tárgyfotó és sok egyéb más is illeszthető, szinte nincs lehetetlen.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg árainkat, blogunkat itt találja, bármilyen kérdés esetén pedig kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Share This